PELLET FRONT SIDE final

Incepand cu luna iulie 2016 vom produce peleti din materie prima biomasa de salcie energetica si deseuri din lemn de salcam.

Productia de peleti ofera posibilitatea de a valorifica atat deseurile rezultate din domeniul agricol cat si din cel forestier. Procesul de productie se efectueaza fara folosirea substantelor chimice. Printr-o procesare si ambalare corecta, peletii prezinta o putere calorica ridicata si sunt o alternativa ideala pentru petrol si gaze.

Puterea calorica a peletilor, precum si reziduurile de cenusa confera garantia calitatii si eficientei acestora, conferite prin certificate de calitate : EN Plus, DIN Plus si Premium.

Avantaje:


  • sunt o sursa de energie curata, moderna si ieftina;
  • o centrala termica pe peleti, fiind considerata ecologica , poate fi achizitionata prin programul CASA VERDE, unde puteti beneficia de o suma nerambursabila de 6000 RON !
  • producerea peletilor se realizeaza prin utilizarea deseurilor lemnoase si vegetale, astfel producandu-se o curatare a mediului natural de materialele poluante pentru sol;
  • sunt neutrii din punct de vedere al emisiilor de carbon, deoarece la ardere emit cam aceeasi cantitate de CO2 (dioxid de carbon) care a fost absorbit de copac in timpul cresterii acestuia;
  • cenusa rezultata in urma arderii peletului poate fi folosita ulterior ca ingrasamant natural, deoarece este bogata in minerale.

Firma noastra sprijina atitudinea responsabila fata de mediu si dispune de un sistem extins de control al provenientei lemnului, procesand doar lemn inregistrat, cu documente de origine care indeplinesc cerintele legale din Romania si Uniunea Europeana.

Comertul ilegal cu lemn dauneaza padurii si deopotriva, industriei lemnului!